|
من می خوام صفحه وبلاگم یا سایتم سریع باز بشه ؟
|
|
02-07-2009, 02:30 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
کسی میدونه باید چه کار کنم تا صفحه وبلاگ یا وبم سریع باز بشه
فداتون
![]() |
|||
|
02-07-2009, 03:03 PM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: من می خوام صفحه وبلاگم یا سایتم سریع باز بشه ؟
سلام
خیلی خوش اومدید به این انجمن . اصولا سرعت بالا اومدن سایت یا وبلاگ بستگی به قالب تون داره . طراحی با سیستم های جدید Tableless و به صورت CSS سرعت بالا اومدن وبلاگ رو بالا می بره ! سرعت سروری که وبلاگ روشه خیلی مهمه . عموما این موضوع به عوامل زیادی بستگی داره ! اگر توضیحات بیشتر خواستید جزئی تر توضیح بدید در خدمتتون هستم ! موفق باشید
|
|||
|
02-09-2009, 09:07 AM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز.
والاه بنظر من کلا تیبل رو ببوس بزار کنار و دکل تلاشت رو بکن با دیو و سی اس اس سایتت رو درست کنی. که سایتت خیلی تمیز و روبراه میشه. از کدهای جاوا استفاده نکن منظورم از اون جنگولک بازیاست. تو سایتت از عکسهایی که حجمشون زیاده زیاد استفاده نکن و.... |
|||
تشکر شده توسط : |
3zar |
|
12-01-2009, 11:54 PM
شماره : #4
|
|||
|
|||
(02-09-2009 09:07 AM)mostafa نوشته : تلاشت رو بکن با دیو و سی اس اس سایتت رو درست کنی. سلام دوست من خوشحالم که اولین پستم را میدم یک سوال داشتم css یک زبان برنامه نویسی هست؟ باید سایتم را چه جوری با css درست کنم البته با کمک مووبل تایپ؟ چون من اصلا css بلد نیستم. آیا مووبل تایپ همچین امکانی داره؟ ![]() با تشکر |
|||
|
12-03-2009, 03:41 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز
سی اس اس یک مکمل گرافیکی برای اچ تی ام ال هست و مهم نیست که شما از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کنید . مووبل تایپ یا هر چیز دیگه ... . در هر طرحی که برای وب می زنید می تونید از سی اس اس استفاده کنید . اصلا هم سخت نیست ... می تونید شروع کنید و ببینید که چقدر زود یاد می گیرید . شروع کنید .... فقط همین . |
|||
|
12-03-2009, 04:05 PM
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
12-03-2009, 04:21 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 12-03-2009 04:22 PM توسط Morteza.)
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
از سرچ . از گوگل . از مووبل تایپ .
ولی بیشتر از خلاقیت . ببین ، یه راه نمایی می کنم . سی اس اس به این شکل هست که یک استایل تعریف می کنی . مثلا می گی کد: body {این تیکه کد سی اس اس به کل ِ صفحه (Body) استایل تعریف شده رو می ده . مثلا فونت ها رو تاهما می کنه ، سایز فونت ها رو 20 پیکسل می کنه ، رنگ بک گراند رو سبز می کنه و رنگ نوشته ها رو مشکی بقیه مسائل هم به همین صورت . قابلیت های دیگه ای هم داره که باهاش آشنا می شی
|
|||
|
12-03-2009, 04:27 PM
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
ضمن اینکه توجه شما رو به مطالعه این تاپیک جلب می کنم
مطالعه بفرمایید |
|||
|
12-03-2009, 07:31 PM
شماره : #9
|
|||
|
|||
|
متشکرم مرتضی جان
|
|||
|
12-03-2009, 08:09 PM
شماره : #10
|
|||
|
|||
(12-03-2009 07:31 PM)3zar نوشته : متشکرم مرتضی جان خواهش می کنم . برای تشکر کردن می تونید از دکمه تشکر زیر هر پست استفاده کنید
|
|||
تشکر شده توسط : |
3zar |
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

تشکر شده توسط :

![[تصوير: 2s6kdqh.png]](http://i33.tinypic.com/2s6kdqh.png)
![[تصوير: 35mgn42.png]](http://i33.tinypic.com/35mgn42.png)