|
برنامه نویسی جاوا برای گوشی های تلفن همراه که جاوا ساپورت می کنن
|
|
11-18-2008, 04:02 AM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
سلام ...
آیا برنامه نویسی جاوا برای تلفن های همراه با برنامه نویسی جاوا برای پی سی تفاوت داره یا بیسش یکیه ؟ هر کس روشی برای : نوشتن یک کتاب با فهرست لینک دار و منو و قابلیت سرچ و صدور اون با پسوند جار که مخصوص گوشی های تلفن همراهی هستش که جاوا ساپورت می کنن بلده بذاره تا من و همه استفاده کنیم . یه روزی ، یه جایی ، یه جوری ، یه کسی ، یه چیزی ، صبر داشته باش ... صبر داشته باش |
|||
تشکر شده توسط : |
sa_elegance |
|
11-18-2008, 04:54 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: برنامه نویسی جاوا برای گوشی های تلفن همراه که جاوا ساپورت می کنن
بله متفاوت است.
من قدیما رفتم دنبالش اما خیلی سخت بود ولش کردم. برای برنامه نویسی موبایل به ابزار Jdm فکر میکنم نیاز هستش و برای باز کردن فایل های Jar وین رار لازم است و برای باز کردن فایل های class یک کامپایلر لازم میباشد که اگر خواستید در اختیار شما قرار بدهم اما به طور کلی برنامه نویسی برای موبایل ارزش دنبال کردن را ندارد مگر ان که شما به صورت جدی و حرفه ای کار کنید |
|||
parazitt, majidjooon, sa_elegance |
|
11-18-2008, 11:05 PM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
بله راهبر محترم درست فرمودند برنامه نویسی جاواست و بسیار مشکل است اگر توانیایی یاد گیری جاوا را در خود احساس می کنید هر سه تکنولوژی آن را یاد بگیرید که یکی از این سه تکنولوژی برنامه نویسی تلفن همراه است (جاوا اسکریپت هیچ ربطی به جاوا ندارد اصلا جاوا اسکریپت در شرکت نت اسکیپ تولید شده و جاوا در سان مایکرو سیستمز )قصد نا امیدی شما را ندارم ولی بسیار مشکل است و من نتوانستم!
*سریعترین و راحت ترین روش دانلود ازرپیدشر،مگاآپلود، فایل فکتوری و تورنت و...*رایگان |
|||
majidjooon, sa_elegance |
|
11-19-2008, 10:00 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
باسلام
می توانید با استفاده از برنامه Visual Studio 2005 به بالا نیز برای گوشی ها برنامه بسازید در این برنامه محیطی شبیه سازی شده برای ساخت برنامه برای گوشی های موبایل که بسیار قابل فهم تر و سریعتر از برنامه نویسی جاوا می باشد. البته با کد نویسی #C *** : زبان #C و جاوا از لحاظ ساختاری و توابع بسیار شبیه هم می باشند یعنی قدرت برنامه نویسی آنها در یک سطح قرار دارد. لینک کتاب آموزشی اش را هم می توانم برای شما قرار بدهم کتابی است 500 صفحه ای که آموزش کامل سی شارپ را دارد و در دو فصل پایانی برنامه نویسی گوشی های موبایل را آموزش می دهد. پیروز و سربلند باشید ![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
Orbit, majidjooon |
|
11-19-2008, 10:06 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
(11-19-2008 10:00 AM)sa_elegance نوشته : باسلاممن فکر میکنم این برنامه ای که شما معرفی کردید برای سیستم های ویندوز موبایل - لینوکس - سیمبیان و ... باشد و Jar نیست |
|||
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

تشکر شده توسط :

![[تصوير: 1226090931.gif]](http://upload.iranblog.com/1/1226090931.gif)