|
سیستم های پیشنهادی
|
|
07-13-2010, 10:49 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 07-13-2010 10:53 PM توسط sa_elegance.)
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
در این تاپیک هر ماه لیستی از سیستم های کامپیوتری پیشنهادی ارائه می شود
با سلام دوباره اومدم یه تاپیک جدید با امکانات جدید بزنم ... یک لیست متناسب با نیاز و قیمت در این تاپیک گذاشته می شود خود من شخصاً هر ماه سعی می کنم آن را آپدیت کنم، سیستمهایی از قیمت پایین تا قیمت بالا به قیمت بازار تهران در این تاپیک هر ماه لیست می شود تا دوستان و علاقه مندانی که متمایل به خرید یا ارتقاء کامیوتر هستند در این تاپیک متناسب با سرمایه خود سیستمی را که از لحاظ کیفیت و کارآیی خوب باشد را انتخاب نمایند و نگران تطبیق نداشتن قطعات و یا بروز نبودن قطعات خود نباشند. سیستمهای پیشنهادی بروزترین سیستمهای موجود در بازار می باشند که بطور کامل و تضمین شده تا دوسال بدون هیچ ایراد و نقصی کار خواهند کرد، و در مدلهای بالاتر شما تا 7 سال می توانید نسبت به عمر قطعات و بروز بودن و کیفیت آنها اعتماد داشته باشید. امیدوارم کمکی به همه کسانی باشد که در پی خرید کامیوتر و یا ارتقاء آن می باشند باشد. ![]() در ضمن تمام دوستان نیز می توانند لیستی از سیستم هایی که می دانند کیفیت خوبی دارد و مناسب کارهای گرافیکی ، برنامه نویسی، بازی و... می باشند نیز در این تاپیک قرار بدهند تا دیگران استفاده کنند. به نظر خودم هم هر سالی یکبار این تاپیک خالی شود و دوباره رنج جدیدی از سیستم ها وارد شود تا همیشه با بازار رایانه به روز باشد. دوستان سیستمهای سرور و پیشرفته را نیز می توانند معرفی کنند. ![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

![[تصوير: 1226090931.gif]](http://upload.iranblog.com/1/1226090931.gif)

تشکر شده توسط :